Sport en bewegen helpt vooruit

Landelijk channel

Tijdlijn

(onbekend) heeft dit bericht geliked
Profielfoto van Roelof Jan Vochteloo

Sluit 23 april aan bij het vragenuurtje effecten sport en bewegen (Human Capital Model)!

Het Human Capital Model omschrijft 80 effecten van sport en bewegen. Wat kan je met die inzichten? En hoe gebruik je dit in je werk? Na een uitvraag via het 1Sociaal Domein-kanaal bleek vorig jaar dat jullie hier graag meer over willen weten. Daarom organiseert Kenniscentrum Sport & Bewegen op dinsdag 23 april om 13.00 uur een online vragenuurtje over het Human Capital Model.

https://sportenbewegen.1sociaaldomein.nl/videosessies

Wat komt er aan bod?
Femke van der Pal, specialist sociaaleconomische waarde, geeft eerst een korte introductie van het model. Verder legt ze uit welke effecten van sport en bewegen er zijn, wat de randvoorwaarden zijn om deze effecten te laten optreden, wat je uit dit model kan halen, hoe je het kan gebruiken in je werk en wat er is veranderd sinds de lancering in 2021.

Michel Vierwind, Specialist integraal lokaal beleid, sluit aan voor je vragen over hoe je het Human Capital Model kan gebruiken voor integraal beleid. We duiden het Human Capital Model aan de hand van verschillende thema's, zoals de sociale basis, Positieve Gezondheid en het Gezond en Actief Leven Akkoord.

Stel (nu al) je vragen
Ook is er in de sessie genoeg ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Mocht je al bekend zijn met het model, dan zijn we benieuwd of je het al eens in je werk gebruikt hebt en wat je ervan vindt. En als je nog niet eerder met het model gewerkt hebt, dan horen we graag of je dit wel van plan bent en in welke vorm. Meld je aan via de link hierboven stel je vragen vooraf door een reactie te plaatsen onder dit tijdlijnbericht. Dan bereiden wij de sessie zo goed mogelijk voor.

Wil je in contact komen met Femke? Stuur haar dan een mail: femke.vanderpal@kenniscentrumsportenbewegen.nl